64-6-inspirationsdagar-vaxer-i-sverige-och-allt-fler-upptacker-hur-viktiga-dem-ar-1

Livet handlar till stor del om utveckling och att växa som person. Detta gäller från barnsben till dess att man börjar jobba och balansera en familj samtidigt. För att kunna utvecklas krävs det att man hittar inspirationen till att göra det. Varje person hittar sin inspiration på olika sätt.

Att våga hitta ny inspiration

Ett av de sätt man kan finna inspiration på är att deltaga i en inspirationsdag. Inspirationsdagar växer i Sverige och allt fler upptäcker hur viktiga dem är. En inspirationsdag har ett antal fördelar för den som väljer att vara med.

Fördelar med en inspirationsdag

  • Du får lyssna till inspirerande människors livshistoria. Detta kan få dig att tydligare se vad det är du behöver göra och/eller förändra i ditt liv för att det ska bli så bra som du vill.
  • Du får träffa andra människor som även dem söker något annat i sina liv, vare sig det är i jobbsammanhang eller privat. Att få prata med andra i liknande situation som en själv är oftast bara positivt.

Allt fler upptäcker inspirationsdagar

Inspirationsdagar växer i Sverige och allt fler upptäcker hur viktiga dem här. Idag kan du hitta dem from norr till söder. Talarförmedlingens föreläsningar i Umeå går av stapeln den 29 maj och handlar om drivkraft, teamwork och arbetsglädje. Helt enkelt en dag som passar alla, oavsett om man vill göra privata eller professionella förändringar i sitt liv.

Det finns människor inom många olika områden som föreläser på olika inspirationsdagar runt om i landet. Christina Stielli är en av föreläsarna. Mer info om ”årets kvinnliga talare” går att läsa här för den som är intresserad.

Så väljer du inspirationsdag att besöka

Har du aldrig förut deltagit i en inspirationsdag kan det kännas svårt att veta hur du ska tänka när du gör ditt val. Det finns trots allt ett par aktörer på marknaden idag. Som tur är finns det dock ett par saker som du kan tänka på för att göra valet enklare.

Tänk på detta när du väljer inspirationsdag

  • Inspirationsdagar växer i Sverige och allt fler upptäcker hur viktiga dem är. Detta innebär dock att kostnaden för att deltaga varierar och det är viktigt att du som vill vara med kollar upp din budget i förväg. Att investera i sig själv är alltid bra men det är sällan värt det att skuldsätta sig mer än nödvändigt för att göra det.
  • Fråga vänner och familj om tips på inspirationsdagar som är värda att besöka. Inspirationsdagar växer i Sverige och allt fler upptäcker hur viktiga dem är. Det är fullt möjligt att någon du känner kan ge dig bra tips på dagar att besöka.
  • När du hittat ett företag du är intresserad av att köpa biljett av bör du alltid söka på deras företagsnamn på nätet. Då kan du få upp rekommendationer och omdömen från tidigare deltagare och dessa kan vara värda att ta del av för alla som vill undvika oseriösa arrangemang. Det är helt enkelt väl värt din tid att lägga några minuter på detta.
  • Ställ alla frågor du har i förväg. Då vet du exakt vad som gäller om du mot förmodan skulle vara missnöjd med något. Varje seriös arrangör är mer än glad över att få svara på dina frågor. Därför kan du känna dig trygg så länge du får tydliga svar. Får du inga eller oseriösa svar bör du fundera på att vända dig någon annanstans istället.
  • Sist men inte minst gäller det att inte glömma att läsa igenom villkoren för ditt köp ordentligt. Då vet du exakt vad som gäller om du exempelvis får förhinder från att gå på inspirationsdagen när det blir dags. Ingen vill få en obehaglig överraskning vid ett sådant tillfälle.

Inspirationsdagar växer i Sverige och allt fler upptäcker hur viktiga dem är. Idag är det så att nästan oavsett vart du bor i Sverige kan du nu ta del av inspirerande talare. Läs mer om hur på alltomvästerbotten.se och se om det kan vara något för dig.

Media rapporterar om inspirationsdagar

64-6-inspirationsdagar-vaxer-i-sverige-och-allt-fler-upptacker-hur-viktiga-dem-ar-2

I en värld där självförverkligande är viktigt har även media upptäckt vikten av att skriva om inspirationsdagar och liknande tillställningar. Vetlanda-Posten skriver i en artikel om hur många fått upp ögonen för inspirationsdagar och detta är en kul artikel för alla som på något sätt är intresserade av ämnet.

En ljusare och mer inspirerad framtid

Livet är kort så det gäller att ta vara på varje tillfälle att lära sig mer om sig själv eller sin omgivning. På en inspirationsdag gör du just detta tillsammans med andra människor som också dem är villiga att söka nya vägar i livet. Inspirationsdagar växer i Sverige och allt fler upptäcker hur viktiga dem är.

Genom att på allvar fundera igenom vad det är du är ute efter att förbättra eller förändra och sedan välja en inspirationsdag på ett strategiskt smart sätt så ökar du dina chanser för att välja rätt. Då kommer du att kunna njuta av en dag som inspirerar och i allra högsta grad gör ditt liv bättre än det var förut. Detta kallas för äkta livskvalitet och är något som kommer både dig och din familj eller dina vänner till nytta eftersom du är den bästa variant av dig själv som du kan bli. Det är helt enkelt ett lätt sätt att våga utmana sig själv till att njuta av livet på riktigt, i alla lägen som uppkommer, vare sig det är professionellt eller privat.