Det kan vara lite besvärligt att komma ut till flygplatsen tycker en del – men faktum är att det inte behöver vara det. Lämna bilen hemma, slipp långtidsparkering med avgift och ta en flygbuss i stället. Det är både smidigt och bekvämt.

När du ska ta dig till flygplatsen finns det lite olika sätt att göra det på beroende på var i landet du bor. Me221-flygplats-flygbussn det verkar som att allt fler åker buss till flygplatsen för att det är smidigare, klicka här för att läsa mer om det nya bussbolaget som erbjuder resor till Arlanda.

Den nya konkurrenten har ”gröna” bussar och tar dig till flyget på cirka 30 minuter. Dessutom får du bra med utrymme för benen liksom för ditt bagage. Du kan snabbt och enkelt boka biljetterna via hemsidan dessutom och för ungdomar och seniorer erbjuds reducerat pris. Ombord har du även tillgång till trådlöst internet liksom eluttag så att du kan ladda din mobil, dator eller surfplatta. Eller varför inte bara vara och sluta ögonen för en stund när du inte själv behöver köra?

Ännu mer information

Vad du än är ute efter för information om bussbolaget, resan till eller från flygplatsen, hur du köper biljetter och så vidare finner du på hemsidan. 

Ännu en anledning till varför det är så bra att ta bussen är så klart för att du tänker på miljön. Och du behöver inte heller oroa dig för att din egen bil står på en parkering under flera dagar och riskerar drabbas av inbrott eller liknande. Har du inte provat detta färdmedel som alternativ kan det vara en ypperlig idé att göra det vid nästa resa.